top of page
Dou rollers - Vila gardiner

Duo rollers

– Ren afslapning dag og nat!

Dou rollers - Vila gardiner

En meget populær tilføjelse til rullegardinet, duo rollers kombinerer elementer fra et rullegardin og almindeligt gardin i ét produkt. Duo Rollers har to lag stof, der bevæger sig uafhængigt af hinanden. I åben position åbner gardinet fuldstændigt op for lysindgangen. Når den først er sat i den lukkede position, giver gardinet al privatlivets fred som et rullegardin. Det dobbelte lag stof med gennemsigtige og ikke-gennemsigtige striber er perfekt til at justere lys og privatliv. Udover de forskellige systemtyper, omfatter vores produktsortiment også en bred og innovativ kollektion af disse Duo Rollers. 

Dou rollers - Vila gardiner

Gå efter funktionalitet med Duo Rollers

Duo Rollers er en glimrende måde at bevare privatlivets fred, især om aftenen, hvor oplyste rum bliver let synlige udefra. På grund af den dobbeltlagede struktur er designet af denne løsning baseret på dobbeltstyr, der tillader fri brug af vinduet, mens materialet ikke hænger ned, når vinduet åbnes. Desuden bøjer Duo Rollers ikke, når det rulles sammen, og dækker nøjagtigt hele rudens overflade uden huller. Materialet er perfekt strakt, giver en fremragende afskærmning mod lys og stikker ikke ud af vindueslisterne, hvilket forhindrer den nederste skinne i at støde mod karmen ved træk. 

Dou rollers - Vila gardiner

Duo Rollers kan charmeres i alle hjem...

DuoRG_32083_01.jpg

Er du i tvivl om, hvilke vinduesafskærmninger, der giver de rette betingelser for nattesøvnen i dit soveområde, samtidig med at du kan nyde en eftermiddag med afslapning i din stue?

 

Vælg Duo Rollers af høj kvalitet hos Vila gardiner. 

Dou rollers - Vila gardiner

Det er en universel og ekstremt omfattende løsning, der vil fungere perfekt i ethvert interiør. Med deres specielle design er det dobbelte sammenspil en yderst unik løsning, der hviler simpelt i sit design. De karakteristiske vandrette striber skaber en usædvanlig æstetisk effekt og adskiller duo-rullegardinerne fra andre vinduesbeklædninger. Muligheden for at vælge mellem mange mønstre, modeller, teksturer og farver betyder, at du, uanset dine præferencer og behov, helt sikkert kan vælge dit ønskede Duo Rollers. Du kan også nemt matche dem med dekorative elementer i dit interiør og integrere dem i ethvert arrangement. Du kan vælge gradient nuancer eller kontrastfarver - det er op til dig!

Da vi leverer Duo Rollers efter mål, kan det nemt monteres på både små ruder samt store vinduer og store terrassedøre. Bestil eventuelt et gratis besøg af vores gardinbus længere nede på siden og bliv klogere. 

Ekstra luksus med fjernstyret gardin...

Kan du lide ubekymret liv og komfort og gerne lidt luksus? Så er et smart hjem perfekt for dig. Med de trådløse elektriske Duo Rollers kombinerer du det bedste fra begge verdener. Vi tilbyder nemlig også smarte løsninger i form af fjernstyret gardiner – også til Duo Rollers. Vi tilbyder ikke kun stilfuldt og topkvalitet, men også en enorm komfort i dit hjem.

DuoRG_32072-01.jpg