top of page

PLISSEGARDINER - DET MODERNE VALG

Plissegardiner

- Det moderne valg!

Skærmbillede 2022-10-09 kl. 14.11.57.png
Skærmbillede 2022-10-09 kl. 14.12.49.png
Dupli_52606_01.jpg
Cosa en Plissé 53952 59678XL.jpg

 

Er du på udkig efter moderne og funktionelle plissegardiner?

 

Det er ikke et tilfælde at plissegardiner er det populære valg, da de blandt andet har denne up and down funktion. Gardinerne har et simpelt design, der kan installeres med og uden snor og de er lige så funktionelle, som de er elegante. Stilen passer til stort set alle vinduesformer, døre og inklusiv komplekse udestuetage. Det brede udvalg af eksklusive teksturer, designs, transparenter og slanke profiler balancerer moderne og klassiske vinduesstile perfekt.

 

Hos Vila gardiner har vi over 10 års erfaring inden for gardin-branchen og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde det helt rigtige valg af plissegardiner på Frederiksberg, København. Læs mere om de forskellige muligheder og typer af plissegardiner på siden her.

Dupli_Plissé_52647+41506.jpg
Plisségardin_41556_01.jpg

Hvorfor vælge plissegardiner fra Vila gardiner?

Hos Vila gardiner værdsætter vi kravene fra nutidens hjem og vi ved hvor unikke disse krav kan være. Det er dine vinduesformer, lysstyring, privatlivsbehov og personlige stil, der kommer i første række. Det kan nemlig være svært at finde rundt i de forskellige typer af plissegardiner, så her er alt du bør vide omkring gardinerne.

Skræddersyet efter mål...

Når du bestiller gardiner hos Vila gardiner, får du altid en skræddersyet løsning efter dine mål og ønsker. En fordel ved netop disse plissegardiner er at de kan tilpasses lige efter den ønskede højde og bredde, uanset om det er et vindue, dør eller anden form for dækning. Det eneste du skal tag stilling til er, hvilket stof, farve og eventuelt mønster du foretrækker, så sørger vi for resten. Hos Vila gardiner tilbyder vi naturligvis også opmålingsgaranti, hvilket betyder at der ingen yderligere omkostninger er ved opmålingsfejl.   

Plisségardin_41525_01.jpg

Up and down gardiner en ideel løsning til at maksimere privatlivet og samtidig lukke lyset ind, hvor du ønsker det.

Dupli_50055_64mm_06.jpg

Plissegardiner med up and down funktion!

Det der kendetegnes ved plissegardiner, er dens up and down funktion. Denne populære funktion gør at gardinet kan ”svæve” på vinduet, da både skinner og snore kan skjules.

 

Udover at lukke lys ind fra oven og bagved dine møbler, er up and down gardiner en ideel løsning til at maksimere privatlivet og samtidig lukke lyset ind, hvor du ønsker det. De fungerer godt i ethvert rum, der har brug for lidt beskyttelse mod solens skarpe blænding.

 

De er skræddersyet til dine nøjagtige mål. Fordi de er ledningsløse, er der ingen hængende snore eller løftehuller, hvilket giver disse up and down plissegardiner et rent og glat udseende fra top til bund.

Dupli_52531_01.jpg

Duette

Duettegardiner er med til at reducere varmetab og holder dig derfor lun om vinteren samt reducerer solvarmeabsorptionen, som holder dig køligt i de varme dage.

Dupli_52529_05.jpg

Plissegardiner er funktionelle og energibesparende...

Plissegardinerne har en karakteristisk foldefold, der skaber et stilfuldt, ikonisk look. Disse gardiner har også en solbeskyttelse, der giver en fuldstændig skyggekontrol. Det der er specielt og energibesparende ved disse gardiner er denne dobbeltvævet eller duette-funktionen.

 

Duettegardiner er med til at reducere varmetab og holder dig derfor lun om vinteren samt reducerer solvarmeabsorptionen, som holder dig køligt i de varme dage.

 

Den energieffektive, to-lags konstruktion duette, er den perfekte løsning til udestuer, orangerier og andre rum, der lider under ekstreme temperaturer.

Dupli_52569_01.jpg