top of page

Markiser
- En løsning til livets små glæder!

Markise_B25_-volant_10.jpg

Vila gardiner har helt sikkert den perfekte beskyttelse mod sollyset til dig. Når du begynder at investere i at skabe en hyggelig og behagelig udendørs terrasse, kan du helt sikkert finde glæde i en markise. Uanset om det er komfortable siddepladser, smuk indretning eller en skyggefuld markise, er der meget at være begejstret for. En mulighed, du har til udendørs indretning, er markiser. 

Markiser monteres på siden af dit hjem og kan dække et vindue, en dør, en altan, eller en hel terrasse. Nyd de hyggelige stunder med din familie, uafbrudte timer med din partner eller en social aften med vennerne – alt imens du er beskyttet imod solen. Uanset om det er altanen, terrassen, udestuen eller på facaden af dit hus, eller om du moderniserer eller bygger fra bunden, vil en markise give en helt unik charme til hjemmet. 

Markise_B38_14.jpg
Markise_B25_-volant_8.jpg

Kvalitetsmarkise til terrassen

Markise_B25_B25Elite_10.jpg

Markiser til terrasser monteres på siden af et hjem og dækker ofte en betonterrasse eller træterrasse. Du kan sætte et spisebord med stole under markisen. Dette giver dig mulighed for at nyde familiemåltider udendørs uden at få for meget sol på samme tid. Du bør måle dimensionerne på din terrasse, før du foretager dit endelige køb. Mål fra ende til anden langs siden af dit hjem. Mål også, hvor langt væk fra dit hus forteltet kan gå. Dette vil hjælpe dig med at undgå at købe en, der går for langt ud. Hos Vila gardiner kan du altid spørge til råds. Vi har monteret flere markiser af forskellige typer og dimensioner til privat og erhverv. 

Markise_B50_13.jpg

Hvorfor vælge markiser fra Vila gardiner?

Hvis du leder efter markiseforhandlere med produkter af højeste kvalitet, skal du ikke lede længere. Hos Vila gardiner har vi udelukkende kvalitetsmarkiser fra europæiske forhandlere. Alle vores markiser er lavet efter mål, af højeste kvalitet og udstyret med komfortgivende teknologi. Hver detalje overvejes med den største omhu for at få markiserne til at holde længere, nemmere at bruge eller mere stabile i vind.