top of page
Rolgordijn 40782 78284-XL.jpg

Rullegardiner

-Matche indretningen i ethvert rum...

Rullegardiner_mørklægning_53182_HL5_01.jpg

Få skræddersyet de perfekte rullegardiner

Hvis du er til den klassiske stil, moderne funktionalitet og ikke vil sprænge budgettet – så er rullegardiner det helt rigtige valg. Traditionelle rullegardiner har eksisteret i et stykke tid, og hos Vila gardiner kan du altid få professionel rådgivning til at finde de helt rigtige løsninger. 

 

Rullegardiner fås i en bred vifte af stoffer, farver og mønstre, så du vil helt sikkert kunne finde den løsning, der passer din personlige stil. Rullegardiner er slanke og enkle, så de nemt kan matche indretningen i ethvert rum. 

De er også meget nemme at justere, med nogle få operationelle opgraderinger tilgængelige og rulles pænt op i toppen af ​​vinduet, hvilket giver mulighed for mere synlighed, når de er hævet. Hvis det ikke var nok, er rullegardiner meget nemme at rengøre og vedligeholde.

Rullegardiner_53065_HL4_01.jpg

Snorfri, kædetræk eller elektrisk styring?

Med rullegardiner behøves det ikke at være besværligt at bruge, når der skal rulles op eller ned. De fleste vælger disse gardiner, fordi at de er rene i stilen og kan stå snorlige med vinduet. Derudover efterlader de meget lidt rum, så lyset ikke trænger igennem. Hos Vila gardiner tilbyder vi simple rullegardiner med klassisk eller moderne styresystem. 

Rullegardiner_53044_SQ9_04.jpg

1. Klassisk rullegardin med kædetræk.

Med kædetræk får du den klassiske løsning, hvor du justere gardinet via en kæde, der oftest hænger i toppen. Denne løsning er blandt det populære valg, når der er tale om større og tungere rullegardiner, der skal trækkes op og ned. 

Rullegardiner_53051_HL5_01.jpg
Rolgordijn 84678 19345.jpg

2. Børnevenlig og snorefri rullegardin. 

Opgrader dine rullegardiner til det banebrydende LiteRise system og nyd en sofistikeret betjening, der kun kræver den letteste berøring for at løfte og sænke gardinet – en familievenlig funktion. Bring luksus til din livsstil med denne hviskende-stille innovation. Denne populære løsning giver et skjult kontrolsystem, der eliminerer kæden og gør det nemt at hæve eller sænke gardinet. En meget enkel og simpel løsning, der giver dit hjem rene linjer uden kæder. 

Skærmbillede 2022-05-19 kl. 23.16.09.png

Automatisk og motoriseret rullegardin

Rullegardiner_mørklægning_53061_01_DS1_01.jpg

Er du til smarte og mobile løsninger, så er denne mulighed lige noget for dig. Rullegardiner med motor er en mulighed, der fjerner kæden og gør det muligt at hæve og sænke rullegardinet med en fjernbetjening.  Hæv og sænk let gardinerne med et enkelt tryk på en knap. Hvis du vælger fjernbetjening, kan du betjene dine ruller fra din sofa eller endda fra den anden side af rummet. Det bliver ikke nemmere og mere bekvemt end det.

Rolgordijn 905533 19285.jpg

Lys- og
varmeregulerende gardiner

For at sikre, at dit behov for lys og privatliv bliver opfyldt i alle rum, har du mulighed for at vælge en lang række af rullegardinstoffer, der er skræddersyet til hver type af lys.

Fra at formindske det klareste sollys til mørklægningsstoffer til soveværelser og privatliv, vil du finde et stilfuldt rullegardin, der opfylder alle dine behov i alle rum. Har du behov for at afskærme sollyset fuldstændig, kan du naturligvis vælge et rullegardin med mørklægning efter mål. 

Der er mere end bare et stof med disse rullegardiner.

 

Vila gardiner kan tilbyde et cellulært rullegardin, der giver et energieffektivt lag til at isolere dit hjem. Om vinteren holder stoffet dit hjem varmere og køler det ned om sommeren, hvilket giver overlegen energieffektivitet sammenlignet med traditionelle rullegardiner. 

stila®_Rullegardiner_53158_01.jpg

Opmåling og montering af rullegardiner –
0ver 10 års erfaring

Vores rullegardiner er alle skræddersyede og bygget til dine mål og ønsker. Er du i det mindste tvivl omkring rullegardiner, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 55 208 208. Vi har mere end 10 års erfaring inden for gardinbranchen og vi forhandler udelukkende med europæiske kvalitetsprodukter og går aldrig ned på service og kvalitet.

 

Ønsker du at se mere til stof, farver og eventuel mærke på gardinerne, så kan du ganske gratis booke vores gardinbus. Vi har målt, leveret og monteret rullegardiner på Frederiksberg, København, men begrænser os ikke. 

Rullegardiner_mørklægning_53170_HL5_01.jpg
Skærmbillede 2022-05-19 kl. 23.16.09.png

BOOK ET GRATIS GARDINBUS BESØG OG BLIV INSPIRERET

Udfylde nedenstående formular og indsende til os. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page