top of page
Silva® jaloezie 1353 46092.jpg

Persienner

- det perfekte valg til fleste rum og stilarter!

Præcis lyskontrol med skræddersyet persienner

Scala® jaloezie 71182 32213.jpg

Eftersøger du skræddersyet kvalitets persienner, så kan Vila gardiner muligvis hjælpe dig videre på din søgen. Persienner er nemlig det helt perfekte valg, der giver dig mulighed for præcis lyskontrol til ethvert rum. Uanset om du leder efter den eksklusive, naturlige skønhed af træ eller den holdbare alsidighed af aluminium, er der en løsning til ethvert rum, stil og budget.

 

Stærk, robust og stilfuld!

Vores kollektion af persienner i aluminium er stærk, robust og stilfuld. Du kan bruge disse persienner i dit køkken, badeværelse, kontor m.m. uden at tænke på den helt store vedligeholdelsesplan, da persienner også er vandtætte og blot kan tørres af. Disse gardiner har også en simpel vippemekanisme, der giver dig fuldstændig lysstyring, perfekt til solrige, sydvendte rum.

Silva® jaloezie 1461 34790.jpg
Scala® jaloezie 71162 78220-XL.jpg

Den nemme
& overskuelige løsning

Hvis du leder efter gardiner, der er holdbare, funktionelle til overkommelige priser, er persienner en ideel løsning. De fås i en række farver, der matcher ethvert rums stil og personlighed.

Persienner ikke kun holdbare, men en meget budgetvenlig vinduesbeklædning. Selvom persienner ikke ligger i den dyre ende af skalaen, betyder det ikke at de er et mindre ideelt valg - tværtimod. Gardinerne er meget nemme at tilpasse, betjene og rengøre. De er også meget lette og kan passe ind i næsten alle vinduer og rum. 

Med deres tyndere profil er persienner en ideel løsning til at dække vinduer med en meget lav monteringsdybde eller endda døre med glas. Persiennerne, som er et letvægtsmetal, gør dem meget nemme at betjene og fungerer rigtig godt til små og store vinduer. Persienner er specielt velegnede til at justere lysindfaldet gnidningsfrit. 

Alupersienner_16151_04.jpg
Alupersienner_16172_01.jpg

Hvilket typer persienner kan man vælge?

Stila_projekt_-persienne-alu_25908_04.jpg

1. Aluminium 

De helt klassiske persienner kommer oftest i metal, som er fremstillet i aluminium. Det gode ved disse aluminiumpersienner er at de er enkle og stilrene i designet. Det er derfor ikke en tilfældighed at disse typer persienner kan spottes i de mange vinduer blandt danskerne. 

2. Træ

De rige, naturlige farver af træpersienner skaber en varm og indbydende følelse, der tilbyder skønhed uden at ofre funktionen. Træpersienner er også lette, hvilket gør dem til et bedre valg til større vinduer. Bring den naturlige skønhed ind i dit hjem eller kontor med skræddersyede træpersienner. De fås i forskellige nuancer og farver, spænder fra rustikke, nutidige og moderne. 

Silva® jaloezie 1353 46092.jpg

Nem betjening af persienner
– med og uden snoretræk

Der er mange muligheder til persienner, når det kommer til betjening. Det kommer også helt an på, hvilket behov du har. Har du børn, kan vi bestemt anbefale at få persienner uden snoretræk. Med denne løsning er der blot et greb, således at du kan hæve og sænke gardinet som du ønsker – helt uden snor/kæde. Du har også mulighed for at montere dine persienner med en motor, således at du kan læne dig tilbage og fjernstyre dine gardiner. Så er du til ekstra komfort og luksus, kan dette være et oplagt valg. 

Highlands en Scala® jaloezie 73324 78182-XL.jpg

Skræddersyet kvalitets persienner i København, Sjælland og omegn.

Skal du have skræddersyet kvalitets persienner, så kan du trygt kontakte vores gardinmand på 55 208 208. Vi har over 10 års erfaring inden for branchen og vi er med fra booking, fremvisning, bestilling, syning samt montage. Vi har et bredt sortiment af gardinløsninger og vi forhandler kun med europæiske kvalitetsprodukter.

 

Har du et bestemt ønske eller forestilling om, hvilken stil du kunne tænke dig, kan du altid bestille et gratis besøg af vores gardinbus. Vi tilbyder kreative løsninger af persienner på Frederiksberg og omegn, men dækker det meste af områderne nær København.

Scala® jaloezie 73324 78194-XL.jpg
Alupersienner_16223_03.jpg

BOOK ET GRATIS GARDINBUS BESØG OG BLIV INSPIRERET

Udfylde nedenstående formular og indsende til os. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page