top of page
Lamelgardin_15311_functionals_hygienic-01.jpg

Lamelgardiner

– Et bedre valg!

PVC lamellen 3060 32156.jpg

Er du søgen efter flotte og moderne lamelgardiner efter mål, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Vila gardiner kan du nemlig købe og bestille disse klassiske og stilfulde lamelgardiner efter ønsket mål og behøv på Frederiksberg, København og omegn.

 

Lamelgardiner tilbyder enestående fleksibilitet til store vinduer eller terrassedøre, da lamellerne kan flyttes præcist for at nyde naturligt lys, reducere blænding eller bevare dit privatliv. Du kan også trække lamellerne helt tilbage i en pæn stak, så du kan nyde udsigten. 

  • Facebook
  • Instagram

Hvorfor vælge lamelgardiner?

Lige op, lodrette lameller er det perfekte valg til dækning af eksempelvis glasskyde- og terrassedøre eller store partivinduer. Er vertikaler stadig i stil? Helt bestemt. 

Vi nyder alle at gøre vores hjem unikke, og det kan omfatte usædvanligt formede vinduer. Hos Vila gardiner passer vores udvalg af stilfulde lamelgardiner til mange vinduesformer og størrelser - så du behøver ikke at ofre din individuelle stil.

Disse lamelgardiner er nemlig velegnede til at man kan tilpasse til alle mulige vinklede, bugtede og ulige højder. 

Iso Reflex® -106155.jpg

Lamelgardiner er det perfekte valg til de fleste rum og stilarter

- Her er hvorfor:

PVC lamellen 9842 31947.jpg

Lette at rengøre

Lamelgardiner er blandt de nemmeste gardiner at rengøre. Kunstige lodrette lameller kan tørres af med en ren klud for et frisk udseende.

Dækning

Lamelgardiner er det ideelle valg til at dække store vinduer, der løber fra gulv til loft. Derudover er de perfekte til at dække terrassedøre og glasskydedøre.

Lamelgardin_15237_Luxury_Taupe-05.jpg
Lamelgardin_15232_Luxury-White-01.jpg

Tilpas lamelgardiner til din stil og bolig...

Stila_projekt_-lamelgardin_26175_01.jpg

Smart, stilren og praktisk gardinløsning til glasdøre og store vinduer i hele dit hjem. 

Tilpas lamelgardiner til din stil og bolig!

Lamelgardiner er altid en smart, stilren og praktisk gardinløsning til glasdøre og store vinduer i hele dit hjem. Lamelgardiner har været populære i årevis af mange årsager, herunder det faktum, at de byder på fremragende lyskontrol og privatliv til dit hjem eller kontor. De er nemme at vedligeholde og er tilfældigvis også et godt valg, hvis man ikke ønsker at springe budgettet. 

 

Lamelgardiner kommer også i en række forskellige farvemuligheder, så du aldrig behøver at bekymre dig for meget om at finde gardiner, der matcher dit hjem eller terrassedøre. I dag findes lamelgardiner i mere end blot vinyl. Du kan vælge mellem forskellige stoffer, teksturer, farver og materialer, som passer ind i din bolig og personlige indretning.

Uforstyrret søvn med lamelgardiner!

Er du typen, der ønsker at nyde aftensolen imens du har lidt dækning, kan du naturligvis få gardinerne med mørklægning. På den måde kan du skærme lidt af fra sollys, månelys, gadelys m.m. Lamelgardiner er oftest valg i de store stuer, hvor du kan nyde at se fjernsyn imens du stadig har lidt glans fra sollyset. Disse gardiner er ikke det helt optimale valg, hvis du ønsker fuldstændig at mørklægge rummet. Dog kommer lamelgardinerne med metallisering, der er velegnet til at afvise varmen fra solen. Lamelgardiner kan også fås med transparent eller semi-transparent stof, så det giver et elegant og eksklusivt look og skaber et behageligt og filtreret lysindfald i rummet. Valget er dit, og mulighederne er mange.

Lamelgardin_15311_functionals_hygienic-01.jpg
Stoffen lamellen 77853-XL.jpg

Kontakt Vila gardiner og bestil gratis gardinbus...

Har du besluttet dig for at du gerne vil købe lamelgardiner efter mål, så kan du trygt tage kontakt til os. Vi har over 10 års erfaring inden for gardinløsninger og vores gardinmand har målt, leveret og monteret lamelgardiner i flere forskellige størrelser og opgaver.

 

Er du fortsat i tvivl om du ønsker lamelgardiner eller andre gardinløsninger, er du også mere end velkommen til at kontakte os på 55 208 208 eller info@vilagardiner.dk. Hos Vila gardiner får du altid professionel rådgivning af vores kompetente gardinmand. 

Vi tilbyder gardinløsninger på Frederiksberg, København og generelt i regionhovedstaden. 

Lamelgardin_15247_Luxury-Black-01.jpg
Stoffen lamellen 87201.jpg

BOOK ET GRATIS GARDINBUS BESØG OG BLIV INSPIRERET

Udfylde nedenstående formular og indsende til os. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page